Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

De Week van de Opvoeding

WvOOok dit jaar wordt de Week van de Opvoeding georganiseerd. Het is inmiddels alweer de vierde editie. Ouders, opvoeders en kinderen kunnen elkaar tijdens dit event ontmoeten en ervaringen uitwisselen over opvoeden en opgroeien. Hierbij staat een positieve benadering voorop. Het thema van dit jaar is ‘ik tel tot 10’. Hieronder valt onder meer het bewaren van je geduld, aftellen bij spelletjes of de tien dingen die je tegelijk doet als ouder of opvoeder.

Je kunt meedoen aan de Week van de Opvoeding door zelf een activiteit te organiseren: ouders, kinderen of jongeren. Maar ook professionals of vrijwilligers die werkzaam zijn op scholen, in de kinderopvang, bij peuterspeelzalen, Centra voor Jeugd en Gezin, bibliotheken, sport-, cultuur- of welzijnsverenigingen, buurthuizen, speeltuinen, jeugdzorginstellingen, gemeenten, enzovoort.

Er is van alles mogelijk, zo lang het maar gaat over de dagelijkse opvoeding en de vragen die daarbij horen. Wanneer je een activiteit organiseert, kunt je deze plaatsen op de website van de Week van de Opvoeding. Hier vind je ook veel inspiratie.

 

Wanneer: van 6 tot 12 oktober 2014

Waar: Overal waar ook maar iets georganiseerd wordt door jou of anderen

Meer informatie: http://www.weekvandeopvoeding.nl

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email