Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

 • Fabeldieren

  Fabeldieren

  Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

  Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van babykleding?

Het kopen van babykleding

Zodra je weet dat je zwanger bent, wil je natuurlijk direct gaan winkelen voor babykleertjes. Het is echter verstandig om hierbij met de volgende zaken rekening te houden.

 • Baby’s liggen het grootste gedeelte van de dag. Het is daarom fijn als hun kleding lekker zacht aanvoelt. Houd hier rekening mee bij de keuze van het materiaal van babykleding. Kies het liefst voor katoen en kleding zonder veel naden. Ook een capuchon is niet zo handig.
 • Babykleding moet zo gemakkelijk mogelijk aan en uit te trekken zijn. Een sluiting op de rug is dan vaak niet praktisch.
 • Let erop dat je de babykleding gemakkelijk kunt wassen. Doordat je baby soms wat spuugt, maar ook bij de eerste hapjes belanden kleertjes vaak in de was.
 • Babykleding zit lekkerder als het iets te groot is, bovenal gaat het ook wat langer mee en is dat dus vriendelijk voor je portemonnee. De meeste baby’s vliegen door de kleinste maatjes heen. Als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan babykleding, maar wel wilt dat je baby er leuk uitziet, is het ook een goede tip om tijdens de uitverkoop te shoppen of je te laten uitnodigen voor sample sales van diverse merken van babykleding.
Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email