Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van een zwangerschapsbroek?

Het dragen van een zwangerschapsbroek

Wanneer je zwanger bent en je buik begint te groeien, zal je broek het eerste van je kleding wat strakker gaan zitten. Vaak is een zwangerschapsbroek dan ook het eerste wat je aanschaft wat betreft zwangerschapskleding.

Kooptips voor een zwangerschapsbroek

Om ervoor te zorgen dat je een goede zwangerschapsbroek aanschaft zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet:

  • Wanneer je een zwangerschapsbroek koopt, is het slim er één te kopen waarin je nog ruimte hebt om te groeien. Een zwangerschapsbroek die als je hem net koopt al vrij strak zit, kun je waarschijnlijk niet je gehele zwangerschap dragen. Je moet te allen tijde voorkomen dat je broekband te strak gaat zitten en je groter wordende buik gaat afknellen. De band op je buik moet van soepele stof zijn, die goed kan meegroeien.
  • Wat goed is te weten is dat de banden van een positiebroek verschillend kunnen zijn van lengte. Dit verschilt per merk. Wat je voorkeur heeft, is echt iets persoonlijks. De ene zwangere vrouw wil het gevoel hebben dat een zwangerschapsbroek niet afzakt en wil daarom graag een buikband die over de zwangere buik heen valt. Een buikband die zo hoog zit, is vaak ook wat warmer. Een goede keuze in de koudere maanden van het jaar; in de warme maanden juist minder lekker en soms wat te warm. Al hangt dit ook af van het materiaal en de dikte van de buikband aan de zwangerschapsbroek.

  • Verder hebben sommige zwangerschapsbroeken geen aparte buikband, maar loopt de stof tot over de buik door. Andere broeken hebben een smallere elastische band en zijn deze wel of niet verstelbaar. Probeer het vooral uit en kijk wat jouw voorkeur heeft.

Bekende merken zwangerschapsbroek

Wil je weten welke merken er van zwangerschapsbroeken er zijn en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Noppies: Noppies ontwerpt al meer dan 2 decennia mooie en comfortabele positiekleding voor vrouwen alsook trendy kleding voor hun kinderen. Noppies is typische een merk voor een zwangere vrouw met een eigen stijl. Noppies verkoopt comfortabele items, waaronder bijzonder mooie zwangerschapsbroeken. Noppies kun je zowel in de winkel (er zijn 2.000 verkooppunten in meer dan 50 landen) als online aanschaffen.
  • Esprit: Zwangerschapskleding van Esprit is vrouwelijk en kleurrijk. De tijd waarin je zwangere buik verborgen werd onder wijde, vormloze kledingstukken is verleden tijd.  Dit laat de prachtige mode van Esprit dan ook zien voor zwangere vrouwen die je zwangerschap op een stijlvolle manier accentueert.
  • Supermom: Supermom heeft hippe zwangerschapskleding en een breed aanbod. Met stijlvolle zwangerschapsshirts, zwangerschapsjurken en zwangerschapsbroeken waarin je je fijn voelt wordt het leven voor een zwangere vrouw aangenaam en nog veel mooier.
  • Queen mum: Queen mum zorgt er met haar schitterende zwangerschapskleding voor dat je zwangerschap een comfortabele periode is met lekker zittende, draagbare positie- en voedingskleding. Queen mum is al vanaf 2002 een fashionabel merk voor aanstaande moeders. Queen mum kenmerkt zich met haar collecties die van hoge kwaliteit zijn en gemaakt van fijne stoffen. Vooral door de vele keus aan prachtige jurkjes, zwangerschapsbroeken en diverse andere basics onderscheidt Queen mum zich van andere merken.
  • Mamalicious: Mamalicious is een Deens merk en heeft met een ruime collectie aan modernde zwangerschapskleding. Zwangerschapskleding van Mamalicious is behalve trendy, gelukkig ook praktisch en betaalbaar. De prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed en de collectie bevat meerdere momenten per jaar nieuwe items.
Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email