Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Buskruit met muisjes

Buskruit met muisjes gaat over alles wat je (niet) wilt weten van je zwangerschap. Je vrouwelijk omgeving is namelijk veel allang weer vergeten of wil geen ongevraagd advies geven. Je zult het dus zelf moeten uitzoeken wat je op emotioneel en lichamelijk gebied zult meemaken. Dit boek kun je goed gebruiken als voorbereiding op je zwangerschap en bevalling en als naslagwerk na je bevalling.

De auteurs Nina Veeneman-Dietz, Noor Schutte-Kerckhoff en Marieke Wigmans-Bremers zijn vriendinnen en moeder. Tijdens hun zwangerschap en hierna hadden ze zelf veel vragen waarop ze geen antwoord vonden. Dit heeft hen doen besluiten een boek te schrijven die deze antwoorden bevat.

Onderwerpen zijn onder meer pijnbestrijding, de kraamtijd, borstvoeding geven en babykwaaltjes. In het boek vind je ook specifiek stukken voor ‘Jan’, de verzamelnaam voor alle partners van de (aanstaande) moeders.

Buskruit met muisjes is een informatief en vlot geschreven boek dat goed is ontvangen.

Waar is dit boek verkrijgbaar?

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email