Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Disclaimer

De redactie van Zwanger en ouder gaat uiterst zorgvuldig te werk bij het inhoud geven aan de website. Niettemin wordt elke aansprakelijkheid uitgesloten voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen die de lezer op de website van Zwanger en ouder aantreft.

Zwanger en ouder behoudt zich alle rechten voor ten aanzien van vorm en inhoud van zowel deze website, als het materiaal dat eventueel via deze website verspreid wordt (bv. nieuwsbrieven en e-mails). Niets van dit alles mag gekopieerd en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Zwanger en ouder.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email