Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wanneer koop ik zwangerschapskleding?

Je zwangerschap is een van de mooiste periodes in je leven en dat mag je tegenwoordig tonen ook. Waar het vroeger gebruikelijk was om je steeds dikker wordende buik verborgen te houden in wijd zittende kleding, is dit nu wel anders.Positiekleding is er speciaal voor ontworpen om je schitterende rondingen te benadrukken, je ondersteuning te geven en je comformabel en trendy te laten voelen.

Het moment waarop het nodig is om positiekleding te kopen, kan verschillen. Meestal wordt rond de derde maand van je zwangerschap je buikje echt dikker en zal je eigen kleding gaan knellen en moeilijker dicht gaan. Het komt echter ook voor dat vrouwen wanneer ze 5 maanden zwanger zijn nog in hun gewone kleding passen. Op het moment dat je eigen kleding gaat knellen, is er een mooi moment aangeborken om te gaan kijken wat voor aanbod er is wat betreft zwangerschapskleding, ook wel positiekleding genoemd.Je doet er namelijk goed aan niet te lang in te knel zittende kleding rond te lopen, maar je buik de ruimte te geven om te groeien.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email