Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Even lekker douchen met een pasgeboren baby in huis?

Even onder de douche terwijl je kleintje lekker in de box een dutje ligt te doen? Moet kunnen toch. Dit zijn de fases waar je doorheen gaat. Herkenbaar?

Minuut 1
Je newborn valt lekker in slaap in de box en jij bent wel toe aan een lekkere douche, je haar is vet. Dit is het perfecte moment. Je gaat naar de badkamer en kleed je uit.

Minuut 2
Je begint je zorgen te maken. Zou je baby het op de een of andere manier voor elkaar krijgen om uit de box te klimmen? Of op haar buikje draaien en niet meer terug kunnen rollen? Het feit dat zij nog helemaal niet kan rollen, laat staan zichzelf optrekken vergeet je voor het gemak. Je rent snel naakt terug naar de woonkamer en legt de baby in haar wiegje. Dat is beter.

Minuut 3
Je gaat onder de douche, draait de kraan aan en geniet van het lekkere warme water.

Minuut 4
Huh? Huilt de baby? Hoor je dat nou goed? Je weet het niet zeker. Je steekt je hoofd buiten de douchedeur en luistert heel goed. Misschien heb je je het verbeeld. Je doet zo snel als je kan shampoo in je haar. Je lichaam sop je ook in een sneltreinvaart in. De baby huilt harder. Je weet het nu zeker! Conditioner? Heb je hier tijd voor? Je moet hier zo snel mogelijk uit. Wacht.. Heb je al shampoo in je haar gedaan? Je weet het niet even niet meer.

Minuut 5
De baby huilt harder dan ooit. Oh MIJN GOD. De baby denkt dat zij totaal aan haar lot is overgelaten. Zij houdt hier voor ALTIJD wat aan over!

Minuut 6
Je zet het water uit. Het is totaal stil in huis. Is de baby gestopt met huilen of heeft de baby helemaal niet gehuild? Maakt ook niet uit. Gelukkig, nu kun je toch nog even conditioner in je haar doen.

Minuut 7
Waarom is de baby zo stil? Er MOET iets MIS zijn. Je steekt je hoofd uit de douchecabine en roept naar de baby: “Gaat alles goed?” Maar de baby geeft geen antwoord. Zie je wel, er is iets mis met de baby!

Minuut 8
De baby begint weer te huilen. Wat een opluchting!

Minuut 9
Je haast je uit de douche, helemaal nat en naakt. Je sprint naar de baby en glijdt bijna uit op de badkamervloer. Je weet niet hoe snel je de baby in je armen moet nemen. “Schatje, het spijt me!!! Ik ga NOOIT meer DOUCHEN!

 

Minuut 10
Oh nee. Is dat conditioner in mijn haar?

 

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email