Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wie wil nu niet koopjesjagen bij de aanschaf van luiers?

Als ouder ben je veel tijd bezig met het verschonen van je kleintje. Na een zorgvuldige afweging of probeerpogingen heb je waarschijnlijk een favoriet merk waar je trouw aan blijft totdat je kindje zelfstandig naar het toilet kan.

Veel ouders kiezen voor wegwerpluiers, omdat ze makkelijker zijn in gebruik dan luiers die je opnieuw kunt gebruiken. Wanneer je kiest voor het gebruiken van wegwerpluiers dan kun je kiezen uit verschillende merken. De consumentengids doet geregeld onderzoek naar de kwaliteit van dure versus goedkopere merken. Dit blijkt elkaar niet veel te ontlopen. De prijs van luiers echter wel en dan helpt het enorm wanneer je de koopjes in de gaten houdt. Verder is het belangrijk een goede maat aan te schaffen om ongelukjes te voorkomen. De juiste maat hangt af van het aantal kilo’s dat je kleintje weegt.

Zwangerenouder heeft speciaal voor jou enkele scherpe aanbiedingen gevonden van Pampers luiers en luierdoekjes die de komende 3 dagen nog geldig zijn. Grijp dus je kans! Pampers is een bekend luiermerk voor je kleintje en biedt een ruim assortiment aan luiers, luierbroekjes, babydoekjes en Underjams pyjamabroekjes. Pampers luiers beschermen tot wel 12 uur. De speciale elastische heupband en de ademende materialen van Pampers zorgen voor bescherming, comfort en bewegingsvrijheid voor je kindje.

Baby-dry pampers in verschillende maten

Active fit in verschillende maten


Luierbroekjes 

Wanneer je kindje steeds beweeglijker wordt (vanaf circa 1 jaar), dan kun je ervoor kiezen om luierbroekjes te gaan gebruiken. Een luierbroekje trek je je kindje aan als een onderbroek. Het gebruik van een luierbroekje is echter geen must.

Luierdoekjes voor de gevoelige huid

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email