Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar kunnen je kinderen mee buitenspelen deze zomer?

Het is zomer en dat betekent met het mooie weer dat er veel buitengespeeld kan worden door je kinderen (en dus even niks achter een beeldscherm)! Maak het leuk voor je kind om naar buiten te gaan met uitdagend speelgoed. Wat is populair buitenspeelgoed deze zomer? We hebben hieronder de beste tips op het gebied van buitenspeelgoed voor je op een rijtje gezet.

Houten buitenspeelgoed

Enorm populair deze zomer in de categorie buitenspelen is het houten kegelspel Kubb. Kubb is een Zweeds spel en wordt op dit moment het beste verkocht bij online en offline speelgoedwinkels als Bol.com, Intertoys, Blokker en Bart Smit.

Kubb is een spel waarbij je in teamverband of 1 tegen 1 kan strijden door het gooien van houten blokjes en stokjes. En werd al in de Middeleeuwen door de Vikingen gespeeld. Hoewel het houten spel al enkele jaren in Nederland te koop is, wint het nu pas echt aan populariteit onder zowel gezinnen als jongeren en twintigers.

Koop dit populaire Kubb kegelspel hier:

Ander leuk en populair houten buitenspeelgoed en van oorsprong Scandinavisch is het spel Mšlkky. Hierbij staat ook weer om het omgooien van houten blokken centraal.

Koop dit leuke Mšlkky spel hier:

Buitenspeelgoed met water

Deze zomer is het voor kinderen ook weer ouderwets leuk om met waterballonnen te spelen, met een Aqua waterballonvuller is het helemaal een gemak.

Koop deze leuke Aqua waterballonvuller hier:

De traditionele waterballon heeft echter ook een innovatie ondergaan en is daarmee nog spannender geworden. Bunch-O-Balloons is hierin geslaagd. Met deze nieuwe soort waterballons kan een tros van maximaal honderd ballonnen tegelijk gevuld worden. De waterballonnetjes gaan daarbij ook vanzelf dicht.

Koop deze spectaculaire Bunch-O-Balloons hier:

Bunch-O-Balloons is ook verkrijgbaar met werper

En ook is het Russisch roulettespel met water niet aan te slepen dat geschikt is voor kinderen vaanf 4 jaar waarbij je de ‘Wet Head’ met koud water kun vullen en op het hoofd kan zetten. Wanneer het het roulette wiel vervolgens draait mogen andere spelers 8 pinnen eruit trekken…spannend! Als je nat bent geworden mag de volgende de ‘Wet Head’ op het hoofd zetten.

Koop dit spannende Wet head Russisch water roulettespel hier:

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email