Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van deur- en raambeveiliging?

Een veilige leefomgeving voor je kind

Wanneer je kind eenmaal begint te lopen, kan het overal komen in je woonkamer. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Als ouder kun je je kind niet 24 uur per dag in de gaten houden. Om ervoor te zorgen dat de woonkamer een veilige omgeving is voor je kind, is het belangrijk om je deuren en ramen te beveiligen.

Bekende merken deur- en raambeveiliging

Wil je weten welke merken deur- en raambeveiliging er zijn om kindveiligheid in je huis te garanderen en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Jippie’s: Jippie’s is expert op het gebied van diverse artikelen om kindveiligheid en kindervriendelijkheid in en rondom je huis te garanderen. Jippie’s bestaat al ruim 35 jaar. Veiligheidsartikelen van Jippie’s collectie zijn van hoge kwaliteit en praktisch in het dagelijkse gebruik. Bekijk hier Jippie’s deur- en raambeveiliging.
  • Béaba: Béaba is een mooi merk dat diverse verzorgings- en voedingsartikelen levert om een complete baby- en kinder uitzet te hebben. Denk aan doseerdozen voor melkpoeder of kinderstoelen. Daarnaast heeft Béaba ook veiligheidsproducten in haar assortiment, waaronder stevige deur- en traphekjes. Bekijk hier Béaba deur- en raambeveiliging.
  • Safety 1st: Safety 1st biedt ouders ingenieuze en betaalbare oplossingen om de veiligheid van kinderen en jou als ouder te waarborgen: tijdens het eten, op reis of in de auto.. zowel binnen- als buitenshuis helpt Safety 1st ouders een comfortabele en veilige omgeving te creëren, waarin kinderen zich zonder zorgen kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen ontdekken. Bekijk hier Safety 1st deur- en raambeveiliging.
  • Chicco: Chicco biedt al ruim 60 jaar mooie en veilige producten die beantwoorden aan de dagelijkse eisen van ouders en kinderen, van baby tot kind.  Naast een uitgebreid assortiment aan wandelwagens, speelgoed, kinderkleding en zuigflessen, biedt Chicco ook veiligheidsproducten als deurbeschermers. Bekijk hier Chicco deur- en raambeveiliging.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je deur- en raambeveiliging of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken deur- en raambeveiliging.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email