Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van trapbeveiliging?

Een veilige leefomgeving voor je kind

Op de overloop en in de gang loopt je kind het risico de trap op of af te lopen en hier eventueel van af te vallen.  Door traphekken te plaatsen bovenaan de trap voorkom je dit risico. Ook is er soms de mogelijkheid een traphekje op de overloop te plaatsen of in een deuropening zodat je kind niet bij de trap(pen) kan komen. Advies is ook om een traphek of entreehek tevens onder aan een trap te plaatsen wanneer je kind gaat klimmen. Voordat je er erg in hebt is je kindje al boven en kan daardoor van grote hoogtes naar beneden vallen.

Houd er bij het kopen van een traphekje of entreehekje rekening mee dat je eerst de breedte van het trapgat opmeet en kijkt op welke wijze het hekje gemonteerd kan worden, waarbij je ook rekening houdt met de hoogte van je trapleuning. Traphekken zijn er gelukkig  in diverse soorten en maten dus er is bijna altijd wel een oplossing te vinden.

Bekende merken trapbeveiliging

Wil je weten welke merken trapbeveiliging er zijn om kindveiligheid in je huis te garanderen en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Jippie’s: Jippie’s is expert op het gebied van diverse artikelen om kindveiligheid en kindervriendelijkheid in en rondom je huis te garanderen. Jippie’s bestaat al ruim 35 jaar. Veiligheidsartikelen van Jippie’s collectie zijn van hoge kwaliteit en praktisch in het dagelijkse gebruik. Bekijk hier Jippie’s trapbeveiliging.
  • Childhome: Childhome is een mooi merk dat diverse artikelen levert om een complete babykamer of kinderkamer in te richten. Denk aan trendy meubels, matrassen en beddengoed. Daarnaast heeft Childhome ook veiligheidsproducten in haar assortiment, waaronder stevige deur- en traphekjes. Bekijk hier Childhome trapbeveiliging.
  • Geuther: Al ruim 100 jaar staat Geuther voor kwalitatief hoogwaardige babyproducten. Naast boxen, kindertsoelen en wiegjes biedt Geuther een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten waaronder traphekjes. Geuther wordt graag gezien als een merk voor ouders die bijzonder hoge eisen stellen aan de veiligheid van hun kind. Bekijk hier Geuther trapbeveiliging.
  • Lindam: Lindam is een specialist op het gebied van producten die in het teken staan van kinderveiligheid. Lindam levert reeds vanaf 1988 praktische oplossingen om veiligheid in huis voor je kind te verzekeren. Lindam is meerdere keren bekroond als het allerveiligste merk in het Verenigd Koninkrijk en is wereldwijd merkleider. Lindam biedt een breed assortiment aan onder meer veiligheidshekken, veiligheidsaccessoires voor in huis en voor op reis en babyfoons. Bekijk hier Lindam trapbeveiliging.
  • BabyDan: BabyDan is in 1947 opgericht en biedt hoofdzakelijk producten ten behoeve van de veiligheid van kinderen. Hierbij wordt al het mogelijke gedaan om in de kwaliteit, bewerking, materialen en productie geen compromissen te sluiten en op die manier een bijdrage te leveren aan het creëren van veilige kaders voor ouders en hun kinderen. ook trapbeveiliging is onderdeel van het assortiment veiligheidsproducten van BabyDan. Bekijk hier BabyDan trapbeveiliging.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je trapbeveiliging of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken trapbeveiliging.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email