Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

3 tips om Sinterklaasavond zonder stress door te komen

Je kinderen zijn vol verwachting tijdens pakjesavond en jij wil graag dat de avond perfect verloopt. Om Sinterklaasavond goed te laten verlopen is het echter niet nodig om flink te gaan stressen. Neem de volgende tips ter harte.

Laat je cadeaus inpakken (ook online)

Er wordt tegenwoordig heel veel online gekocht en dat geldt ook voor de cadeaus voor Sinterklaasavond. Enige nadeel is dat niet elke webshop de cadeaus ook inpakt en jij thuis alsnog hier flink wat tijd aan moet spenderen. Selecteer dus de webshop of winkel die wel inpakt!

Is er iemand geregeld die aan de deur klopt?

Niks spannender dan iemand die op de deur bonst om vervolgens als verrassing een zak vol pakjes voor de deur te zien staan. Nog even los van de blije, opgewonden kinderhoofdjes erbij. Ga niet zelf als een gek heen en weer rennen maar regel een buurman of buurvrouw die er zelf ook de lol van inziet en snel wegrent.

De gedichten nog niet op orde?

Waarschijnlijk de grootste stressfactor: de gedichten die je op het laatste moment nog in elkaar moet draaien. Toch nier weer ‘sint die zat te denken aan wat te schenken’? Maak indruk met een haiku. Dit is een beroemde Japanse dichtvorm van drie regels van achtereenvolgens vijf, zeven en vijf lettergrepen. Rijmen hoeft niet. Zie hier:
Hier een mooi cadeau
Dit wilde je al altijd
Dus maak open doei

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email