Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

De 7 leukste kraamcadeautjes met naam

Wil je een echt persoonlijk kraamcadeautje geven? Kies dan voor een cadeau met de naam van de kleine spruit. Als je even op het internet gaat zoeken kom je talloze cadeautjes tegen waar je de naam van de baby op kunt laten zetten. Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt van de allerleukste cadeautjes. Ook leuk om gewoon voor je eigen kindje te kopen natuurlijk!

1.Badcape met naam

badcape-met-naam-detail

Een badcape komt altijd van pas. En als je een mooie badcape met je eigen naam hebt, dan gooi je hem misschien wel nooit meer weg. Een leuk aandenken voor later!

2. Een verjaardagsslinger

 

jarig slinger

Een verjaardagsslinger met je eigen naam zul je ieder jaar weer opnieuw gebruiken. Een mooi en persoonlijk cadeau. Je kunt er natuurlijk ook een andere leuke tekst (met naam) van maken.

3. Je eerste koffertje

koffertje

Een koffertje voor als je voor de eerste keer gaat logeren. Hier kan je knuffel in en andere kleine spulletjes die je graag mee wilt nemen. Ook handig om andere spulletjes in op te bergen, zoals een kinderserviesje of je geboortekaartjes die je van iedereen hebt gekregen.

4. Vlaggetjes met naam

naamvlaggetjes

Leuk om op te hangen in de speelhoek, op de babykamer of als je jarig bent. Vlaggetjes met naam zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren voor jongens en meisjes.

5. Naamtreintje

treintje naam

Een treintje met je eigen naam is ontzettend leuk om op de babykamer te zetten, een klassieker. Misschien had papa of mama er vroeger zelf ook wel één op de babykamer staan.

6. Stoeltje met je geboortekaartje

stoeltje

Een cadeau dat altijd in de smaakt zal vallen, want de ouders kiezen het geboorte kaartje zelf. Een stoeltje met dezelfde afdruk als het geboortekaartje zullen zij zeker leuk vinden. Leuk voor op de babykamer of in de woonkamer.

7. Houten poppenwagen met naam

poppenwagen

De meeste houten poppenwagens kunnen ook fungeren als loopwagen en zal dus veel gebruikt worden als het kindje de eerste stapjes gaat zetten. En iets later, als de poppenfase komt zul je er nog steeds veel mee spelen. Lekker wandelen met de pop.

 

 

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email