Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Hoogopgeleide 30’ers vaker moeder

motherUit cijfers van het CBS blijkt dat het aantal hoogopgeleide dames op 30 jarige leeftijd al een kind heeft, is toegenomen. Het aantal laagopgeleide dames dat met 30 jaar al een kind heeft, is daarentegen juist afgenomen.

Circa 37% van de hoogopgeleide vrouwen die in 1980 zijn geboren had met 30 jaar al minimaal één kind. Bij dezelfde leeftijdsgroep was dit in 1970 nog maar 30%. Van de laagopgeleiden vrouwen uit 1980 was circa 70% op 30-jarige leeftijd moeder. Bij dezelfde leeftijdsgroep in 1970 was dit nog 2% meer.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email