Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wat bij ziekte tijdens zwangerschap(sverlof)?

Ziekte tijdens je zwangerschap(sverlof)

Mocht je onverhoopt ziek worden tijdens je zwangerschap of je zwangerschapsverlof, dan kan dit gevolgen hebben voor de afspraken die je met je werkgever hebt gemaakt over je verlof.

Indien je meer dan 6 weken voor de uitgerekende datum ziek wordt, dan geldt dat de gewenste ingangsdatum van je zwangerschapsverlof komt te vervallen. Je verlof begint dan hoe dan ook automatisch 6 weken voor de bevalling.

Word je juist ziek tijdens je zwangerschapsverlof of bevallingsverlof? Dan zijn er geen gevolgen voor je verlof, noch voor je zwangerschapsuitkering. De einddatum van je verlof blijft hetzelfde, ook kom je niet in de Ziektewet.

Mocht je voor of na je zwangerschapsverlof en bevallingsverlof ziek worden door je zwangerschap, dan heb je recht op een Ziektewetuitkering ter hoogte van je huidige salaris, maximaal voor de duur van 2 jaar.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email