Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Papa-petitie krijgt heel veel steun

Nederlandse vaders krijgen veel minder verlofuren rondom de bevalling dan hun zwangere vrouw of vriendin. Het maandblad Ouders van Nu wil dat hier verandering in komt. Het blad is daarom een petitie gestart die inmiddels massaal wordt getekend.

Het blad Ouders van Nu pleit dat de huidige twee betaalde dagen kraamverlof en drie aanvullende onbetaalde dagen voor een vader worden uitgebreid naar tien betaalde dagen en 100 dagen onbetaalde ouderschapsverlof, die op te nemen zijn in de eerste 1000 dagen na de geboorte van de baby.

Na publicatie van de petitie werd deze het eerste uur al 1500 keer getekend en dat blijft maar verder oplopen. Vanaf 40.000 handtekeningen kan het verzoek voor een betere verlofregeling voor vaders op de politieke agenda. Momenteel zijn er ruim 9000 handtekeningen, er moeten zodoende nog heel wat voorstanders met deze actie meedoen.

Wil je de petitie zelf steunen? Ga dan naar deze site: http://www.oudersvannu.nl/papapetitie/

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email