Nieuwsbrief

Evenementen

  Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van een commode?

Wat is een commode

Een commode is een meubelstuk dat je in je kinderkamer plaatst. Je kunt je baby hierop leggen om hem te wassen, aan te kleden of een schone luier te geven. Daarnaast bevat een commode lades om allerhande spulletje op te bergen. Zorg hierbij voor een handige indeling. En plaats zodoende die spullen die je vaak nodig hebt binnen handbereik om te plaatsen in de commode. Denk aan rompers, luiers, hydrofiele luiers en verzorgingsproducten. Je mag je kind nooit los op de commode laten liggen, ook wanneer je (denkt) dat je kind nog niet kan rollen. Een onverwachtse beweging is zo gemaakt. Als je even weg moet, kun je je kindje het beste even in zijn bedje leggen of meenemen.

Kooptips voor een commode

Om ervoor te zorgen dat je een veilige commode aanschaft zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet:

 • De zijkanten en achterkant van de commode hebben bij voorkeur een opstaande rand met een minimale hoogte van 3 cm. Andere optie is dat de commode vlak tegen de muur geplaatst wordt.
 • De afmetingen van het bovenblad van een commode zijn: minimaal 38 cm diep en minimaal 65 cm breed.
 • De afwerking van de commode is glad en de commode staat stabiel. Ook wanneer er eventuele deurtjes of lades opengedaan worden.
 • De laden van de commode moeten een stop hebben, zodat deze er niet uit kunnen worden getrokken.
 • Het werkblad dient enkele centimeters naar voren uit te komen, ook die je je voeten onder de commode te kunnen plaatsen.

Bekende merken commode

Wil je weten welke merken commodes er zijn en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

 • Bopita: Bopita is een bekend en gewaardeerd merk onder ouders. Bopita is al meer dan 30 jaar actief in het ontwerpen en produceren van babykamers en kinderkamers. Bopita verkoopt niet alleen bedden voor kleuters, junioren en tieners, maar ook commodes voor de allerkleinsten. Bekijk hier Bopita commodes.
 • Leander: Leander is een internationale fabrikant van meubels voor baby’s en oudere kinderen in meer dan 30 landen. In haar assortiment biedt Leander onder meer wiegjes, ledikanten, commodes en kinderstoelen aan. Met haar meubels wil Leander een positief verschil maken en spel, beweging en creativiteit stimuleren. Dat maakt het leven met je kinderen nog leuker. Leander is ervan overtuigd dat design en functie samen moeten komen. Dat zie je ook terug in het ontwerp van de commodes van Leander: hoogwaardige materialen, een gaaf design en op en top functioneel. Bekijk hier Leander commodes.
 • Childwood: Childwood is een mooi merk dat diverse artikelen levert om een complete babykamer of kinderkamer in te richten. Denk aan trendy commodes, matrassen en beddengoed. Daarnaast heeft Childwood ook veiligheidsproducten in haar assortiment, waaronder stevige deur- en traphekjes. Childwood staat voor een perfecte combinatie van vorm, functie en eerlijke materialen. Bekijk hier Childwood commodes.
 • Woood: Woood staat bekend om diverse producten in woon- en slaapkamer , voor zowel volwassen als de kleinsten onder ons. De producten worden vervaardigd door De Eekhoorn Woodworkings BV, die staat voor ruim 30 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubelen. Woood biedt onder meer ledikanten en commodes aan die met zorg geproduceerd worden en thuis gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. Woood heeft een kenmerkende, stoere stijl en is verkrijgbaar in dito kleuren. Bekijk hier Woood commodes.
 • Bebies First: Bebies First is een mooi en betaalbaar merk. Bebies First biedt hele kinderkamers, maar ook losse meubelen als ledikanten, bedden, commodes kledingkasten voor in je baby- en kinderkamer. Bebies First biedt een breed assortiment aan en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk hier Bebies First commodes.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je commode of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken commodes.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email