Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van stopcontactbeveiliging?

Een veilige leefomgeving voor je kind

Kinderen zijn buitengewoon nieuwsgierig en proberen daarom van alles uit in relatie tot wat zij in en buiten je huis tegenkomen. Het is daarom erg belangrijk dat je voldoende voorzorgsmaatregelen treft om je kind te beschermen tegen de eventuele gevaren, bijvoorbeeld die van stopcontacten.

Een stopcontactbeveiliger of stopcontactbeschermer vermindert het risico dat je kind een vinger of voorwerp in het stopcontact steekt. Door de stekker erin te steken en vervolgens te draaien kan het stopcontact gebruikt worden door een volwassene.

Bekende merken stopcontactbeveiliging

Wil je weten welke merken stopcontactbeveiliging er zijn om kindveiligheid in je huis te garanderen en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Jippie’s: Jippie’s biedt diverse veiligheidsartikelen om ongelukken te voorkomen, waaronder beveiliging voor stopcontacten, hoekbeschermers, en traphekjes. De stopcontactbeveiliging van Jippie’s is zeer gemakkelijk in het stopcontact te drukken. Bekijk hier Jippie’s stopcontactbeveiliging.
  • Childhome: Childhome levert een uitgebreid assortiment aan artikelen voor de inrichting van je baby- of kinderkamer , ook diverse veiligheidsproducten waaronder kastbeveiliging, hoekbeschermers en stopcontactbeschermers. Bekijk hier Childhome stopcontactbeveiliging.
  • Safety 1st: Safety 1st heeft een uitgebreid assortiment aan duurzame oplossingen om de veiligheid van je kinderen te garanderen in en rondom je huis. Ook stopcontactbeveiliging is onderdeel van het assortiment van Safety 1st. Bekijk hier Safety 1st stopcontactbeveiliging.
  • Alecto: Alecto verkoopt veiligheidsaccessoires die het leven van ouders en hun kinderen praktischer, comfortabeler en veiliger maken voor een goede prijs. Alecto biedt onder meer kastbeveiliging, hoekbeschermers en stopcontactbeschermers die prettig zijn in het gebruik. Bekijk hier Alecto stopcontactbeveiliging.
  • Béaba: Béaba heeft onder meer een uitgebreide collectie aan veiligheidsproducten die je kind beschermen van de belangrijkste gevaren in en rondom het huis, zoals stopcontacten. Bekijk hier Béaba stopcontactbeveiliging.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je stopcontactbeveiliging of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken stopcontactbeveiliging.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email