Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van zwangerschapsnachtkleding?

Het dragen van zwangerschapsnachtkleding

Geen grote shirts in bed tijdens je zwangerschap. Ben je zwanger en wil je jezelf graag mooi kleden? Dan wil je er ’s nachts waarschijnlijk ook verzorgd en misschien zelfs ook sexy uitzien. Een zwangere vrouw is prachtig om te zien. Gelukkig is er daarom genoeg nachtkleding te koop die dit alleen maar meer benadrukt.

Kooptips voor zwangerschapsnachtkleding

Om ervoor te zorgen dat je goede zwangerschapsnachtkleding aanschaft zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet:

  • Een nachtjurk is ideaal tijdens je zwangerschap. Een nachtjurk groeit met je mee en is geschikt gedurende je hele zwangerschap tot zelfs tot je bevalling. Voor op de bank, draag je wellicht liever een fijn en warm pyjama pak.
  • Kies voor nachtkleding die je na je bevalling ook kunt gebruiken wanneer je borstvoeding geeft als je van plan bent dat te gaan geven. Zo zijn er bijvoorbeeld nachtjurkjes waarvan je de cups kunt openen, wat heel handig is bij het voeden van je baby ’s nachts.
  • Denk er ook aan om een comfortabel en lekker zittende nachtkleding te kiezen voor tijdens je bevalling. Vergeet hierbij geen lekkere sokken mee te nemen. Tijdens je bevalling koel je namelijk snel af, niks prettiger om dan sokken aan te hebben.

Bekende merken zwangerschapsnachtkleding

Wil je weten welke merken er van zwangerschapsnachtkleding er zijn en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Noppies: Noppies ontwerpt al geruime tijd comfortabele en trendy kleding voor zwangere vrouwen en hun kinderen. Noppies is hét merk voor elke zwangere vrouw met een persoonlijke stijl. Noppies verkoopt comfortabele, zachte en met liefde gemaakte items, waaronder bijzonder mooie zwangerschapsnachtkleding. Noppies heeft meer dan 2.000 verkooppunten in meer dan 50 landen en kan ook online worden aangeschaft.
  • Esprit: Zwangerschapskleding van Esprit zorgt ervoor dat tijdens je tijdens je zwangerschap, waarin alles al verandert, je je persoonlijke stijl kunt behouden. De zwangerschapsmode van Esprit is namelijk vrouwelijk, accentueert je figuur en is lekker kleurrijk. De tijd waarin zwangere buiken werden verborgen onder wijde, vormloze kledingstukken is gelukkig verleden tijd.  Met de prachtige mode van Esprit voor zwangere vrouwen en moeders beleef je deze spannende tijd op je eigen manier.
  • Supermom: Supermom heeft een schitterende zwangerschapskleding collectie waarmee je je ook tijdens je zwangerschap trendy kunt blijven kleden. Met stijlvolle zwangerschapsshirts, zwangerschapsjurken en zelfs zwangerschapsnachtkleding wordt het leven voor een zwangere vrouw aangenaam, praktisch en nog wat mooier.
  • Queen mum: Queen mum zorgt er met haar schitterende zwangerschapskleding voor dat je zwangerschap een relaxtetijd is met draagbare positie- en voedingskleding. Queen mum is sinds 2002 een stijvol merk voor aanstaande moeders. Queen mum kenmerkt zich door haar hoogwaardige collecties van super fijne materialen. Vooral door de uitgebreide keus aan prachtige zwangerschapsbroeken, zwangerschapsshirts, zwangerschapsnachtkleding en diverse andere basics onderscheidt Queen mum zich ten opzichte van andere merken.
  • Mamalicious: Mamalicious is een Deens merk en heeft met haar zwangerschapskleding een kenmerkende, modern. Zwangerschapskleding van Mamalicious is behalve trendy, ook draagbaar en betaalbaar. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de collectie bevat meerdere momenten per jaar nieuwe items voor tijdens jouw zwangerschap.
Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email