Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Expecting better

Award-winnende Emily Oster ontkracht mythes over de zwangerschap. De zwangerschap staat bol van de regels. Zwangere vrouwen worden vaak behandeld alsof ze kinderen, gezien de lange lijsten van items die zonder echte verklaring van de artsen niet meer genuttigd mogen worden, zoals alcohol, cafeïne en sushi. Ze horen beangstigende en tegenstrijdige mythen over gewichtstoename, slapen op je rug en zwangerschap boeken.

In Expecting better, laat Oster zien dat de informatie die aan zwangere vrouwen wordt gegeven soms verkeerd en bijna altijd ongenuanceerd is. Toen Oster in verwachting was van haar eerste kind, voelde ze zich machteloos om de juiste beslissingen met betrekking tot haar zwangerschap te maken.Oster heeft zich gebaseerd op haar eigen ervaring en ging op zoek naar de echte feiten over zwangerschap met behulp van gereedschap van een econoom.

Economie is de wetenschap van het bepalen van de waarde en het maken van geïnformeerde beslissingen. Om een ​​goede beslissing te nemen, moet je de beschikbare informatie begrijpen en weten wat het betekent voor jou als individu. Het boek plaatst standaard aanbevelingen voor alcohol, cafeïne, sushi, bedrust en richtlijnen voor foetale testen, gewichtstoename, risico’s van zwangerschap in de leeftijd van vijfendertig, en misselijkheid in de juiste context.

Wetende dat de gezondheid van je baby van groot belang is, kan de lezer dankzij het meer te weten komen en zich minder zorg maken. Expecting better is zowel fascinerend als praktisch.

Waar is dit boek verkrijgbaar?

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email