Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Grootschalig onderzoek naar werkdruk in de kinderopvang

Tienduizend pedagogisch medewerkers en tweeduizend werkgevers zijn 17 maart uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen over werkdruk en flexibiliteit. Cao-partijen FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, de Unie en de Brancheorganisatie Kinderopvang willen graag weten wat de impact van alle veranderingen in de kinderopvang zijn hierop. Uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt voor cao-onderhandelingen en om te inventariseren of er aanpassingen nodig zijn in het personeelsbeleid.

Vorig jaar stuurde SP nog een enquête uit die ging over werkdruk en werkplezier in de kinderopvang. Hieruit bleek dat medewerkers binnen de kinderopvang veel van hun werk houden, maar ook gefrustreerd waren door hoge werkdruk, baanonzekerheid, administratieve rompslomp en wisselend beleid.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email