Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Hoe vermaak ik mijn kind II?

campingKnap lastig is het soms om je kind zichzelf te laten vermaken. Het laatste wat je wilt merken, is dat hij zich verveelt. Er zijn verschillende activiteiten die je kunt ondernemen met je kind, zonder veel geld uit hoeven geven. Heb je bijvoorbeeld ooit hier wel eens aan gedacht? Dit is wel een tip, geschikt voor een wat ouder kind (vanaf een jaar of 6).

Tip: pak de tent uit de berging of leen er één van familie of vrienden als je er zelf geen één hebt. Zet de tent op in de huiskamer of de slaapkamer van je kind. Nodig een vriendje uit of laat je kind of kinderen alleen een nachtje doorbrengen in de tent. Het zal een grootse gebeurtenis zijn voor je kind(eren). Eten voor de tent met een (nep) kampvuurtje maakt het avontuur compleet!

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email