Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

10 fouten om te voorkomen bij het krijgen van een kind

fatherNa het krijgen van kinderen kun je nogal wat fouten begaan. Hoewel ouders nooit zijn uitgeleerd, staan hieronder een fouten die je zou moeten voorkomen. Doe er je voordeel mee!

  • De ziekte van je kind diagnosticeren via Google

Je vindt namelijk altijd wat en maakt ongemerkt van de koorts van je kind een ernstige ziekte als polio. Google heeft geen artsenopleiding in de zak, en jij bent een bezorgde ouder…dus blijf ervan weg!

  • Je agenda overboeken

We overschatten onszelf vaak en denken dat we tijdens dezelfde ochtend naar een verjaardagsfeestje kunnen gaan, boodschappen kunnen doen en de de administratie nog even kunnen bijwerken. Is opstaan, aankleden en iets eten niet al ambitieus genoeg? Realiseer je dat het leven  Al het andere is mooi meegenomen.

  • Andere mensen de babynaam keuzes vertellen

Je top 3 namen doorgeven aan anderen wanneer je kind nog niet geboren is, kan tot ongemakkelijke situaties leiden dat ze je ongeboren kind alvast gaan aanspreken met deze namen. Dat wil je helemaal niet!

  • Geen back-up kleding meenemen voor je kinderen

Het leven is veel simpeler als je back-up kleding meeneemt. Kinderen zullen altijd nieuwe en innovatieve manieren vinden om hun kleding vies te maken of te vernielen en dat vooral wanneer je buiten de deur bent en niet in staat ben dit te fixen.

  • Belachelijke bedreigingen of claims uitschreeuwen

“Ik vertel het niet nog een keer!” “Als je je eten niet opeet gooi ik je speelgoed weg.” “Ik tel tot 3 ……” Het heeft geen zin, als je iets zegt, zorg ervoor dat het realistisch en dus geloofwaardig is.

  • Niet respecteren van het slaapschema van je kleintje

Je leert snel af dat wanneer een afspraak wordt ingepland op een tijdstip dat je kleintje normaal gesproken slaapt, je het slaapje wel even kunt omzeilen. Het gaat nooit goed, je kleintje heeft zijn slaap gewoon hard nodig!

  • Denken dat je zonder buggy op pad kunt

Dit telt vooral voor je kind in de leeftijdsfase van 1-3, wanneer je kind enthousiast is om vooral zelf te lopen en vooral niet in de buggy wil zitten. Onthoud dat de wandeling vaak niet langer duurt dan een minuut en je kindje dan gedragen wil worden. 15 kilo meezeulen in een pretpark? Vanaf nu: buggy mee of we gaan helemaal niet!

  • Je werkkleding al dragen aan de ontbijttafel

Een uitdaging die je niet kunt winnen. Draag een huispak tot aan het moment dat je echt de deur uitgaat of zoek een plastic jas om je kleding te beschermen.

Er zijn vast nog meer tips! Laat ze vooral horen!

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email