Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Met je baby naar de film? Het kan!

CinemumHet ouderschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en lijkt ook soms zeer beperkend in je vrijheid om nog leuke dingen te kunnen doen die voorheen de normaalste zaak van de wereld waren. Zoals bijvoorbeeld een filmpje pakken.

Sinds enkele maanden is er echter een heel leuk nieuw concept voor de kersverse ouder, wat zich steeds verder in de grote steden van Nederland uitbreidt, namelijk: Cinemum. Met je baby naar de film? Het kan!

Cinemum biedt je de mogelijkheid om samen met je baby in de bioscoop te genieten van de meest actuele films. Er is dus geen oppas meer nodig. Je gaat gewoon met je baby naar de film! Om het de ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn er faciliteiten als een magnetron en verkleedkussen om je baby te kunnen verzorgden. Ook krijg je een gratis extra stoel voor je baby, en is de verlichting en het geluid gedempt. Misschien nog wel het belangrijkste: je hoeft je geen seconde zorgen te maken om kritische blikken bij een krijsbui van je spruit of als je even met je baby in- en uit wilt lopen om een flesje op te warmen of een schone luier om te doen, je bent immers met enkel lotgenoten!

Voor meer info, zie www.cinemum.nl

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email