Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Met je baby naar de film? Het kan!

CinemumHet ouderschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en lijkt ook soms zeer beperkend in je vrijheid om nog leuke dingen te kunnen doen die voorheen de normaalste zaak van de wereld waren. Zoals bijvoorbeeld een filmpje pakken.

Sinds enkele maanden is er echter een heel leuk nieuw concept voor de kersverse ouder, wat zich steeds verder in de grote steden van Nederland uitbreidt, namelijk: Cinemum. Met je baby naar de film? Het kan!

Cinemum biedt je de mogelijkheid om samen met je baby in de bioscoop te genieten van de meest actuele films. Er is dus geen oppas meer nodig. Je gaat gewoon met je baby naar de film! Om het de ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn er faciliteiten als een magnetron en verkleedkussen om je baby te kunnen verzorgden. Ook krijg je een gratis extra stoel voor je baby, en is de verlichting en het geluid gedempt. Misschien nog wel het belangrijkste: je hoeft je geen seconde zorgen te maken om kritische blikken bij een krijsbui van je spruit of als je even met je baby in- en uit wilt lopen om een flesje op te warmen of een schone luier om te doen, je bent immers met enkel lotgenoten!

Voor meer info, zie www.cinemum.nl

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email