Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Oei ik groei

Kinderen ontwikkelen zich zowel lichamelijk als mentaal niet geleidelijk, maar schoksgewijs. Zo’n sprong kun je herkennen aan de drie H’s: Hangerigheid, Huilerigheid, en Humeurigheid. Deze periodes zijn behoorlijk lastig, zowel voor de ouders als het kind. Je kind gedraagt zich met een reden wat moeilijker in deze periodes. Met elke sprong krijgt je baby er namelijk een nieuw waarnemingsvermogen en leervermogen bij, waardoor zijn het leven weer een beetje gecompliceerder wordt en de wereld even overhoop ligt.

Het boek Oei ik groei laat zien dat deze moeilijke periodes op voorspelbare momenten terugkomen, zodat je ze als ouder kunt herkennen. Namelijk rond de 5 weken, 8 weken, 12 weken enzovoorts. In de eerste 20 maanden van het leven je kind zijn er maar liefst tien momenten, dan is de eerste belangrijke fase in de ontwikkeling van je kind afgerond.

In het boek staan sprekende, vaak grappige voorbeelden beschreven met praktische tips en spelletjes die je helpen moeilijke periodes om te zetten in vooruitgang.

Waar is dit boek verkrijgbaar?

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email