Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van hydrofiele luiers?

Wat is een hydrofiele luier

Hydrofiele luiers gebruik je op dagelijkse basis voor je baby vanaf zijn geboorte. Een hydrofiele luier gebruik je om je kindje mee af te drogen, bijvoorbeeld na zijn badje.  De hydrofiele luier is hiervoor geschikt, omdat hij zacht is voor het huidje van je baby, waar een badstof badcape dit niet is. Ook kun je een hydrofiele luier gebruiken om jezelf af te schermen als je aan het voeden bent in een openbare ruimte. Verder is het handig om je kinderwagen af te sluiten met een hydrofiele luier, wanneer je kindje slaapt of de zon schijnt in de wagen.  En ook kun je je kindje inbakeren met een hydrofiele luier. Hydrofiele luiers zijn dun en drogen snel en nemen weinig ruimte in, in de was. Hydrofiele luiers kun je zo lang als je wilt gebruiken bij je kindje. Na een half jaar kun je in principe overstappen over een badstof badcape. Maar als het goed bevalt, houdt niets je tegen om ze langer te gebruiken.

Kooptips voor een hydrofiele luiers

Om ervoor te zorgen dat je kwalitatief goede hydrofiele luiers aanschaft zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet:

  • Hydrofiele luiers zijn in verschillende kleuren en patronen te koop, en in alle gevallen gemaakte van 100% katoen. Er zijn geen specifieke kooptips voor dit product.  Behalve dat geadviseerd wordt door de kraamzorg om voor je kindje minimaal 10-15 hydrofiele luiers in huis te hebben.

Bekende merken hydrofiele luiers

Wil je weten welke merken hydrofiele luiers er zijn en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Jollein:  Jollein is een goed betaalbaar merk merk met een ruim assortiment aan babyartikelen, waaronder hydrofiele luiers, slabbetjes en aankleedkussens. De grote hydrofiele luiers van Jollein zijn multifunctioneel omdat je ze kunt gebruiken bij het inbakeren, daarnaast zijn ze ook handig om de wandelwagen te bedekken wanneer het tijd is om te slapen. Gebruik altijd 2 inbakerdoeken voor het inbakeren van je kindje. Bekijk hier Jollein hydrofiele luiers.
  • KipKep: KipKep is een hip, trendy merk dat staat voor de nieuwste en mooiste babyverzorgingsproducten. KipKep wil uitblinken in design en gebruiksgemak. Kipkep producten zijn ontwikkeld dóór jonge ouders, vóór jonge ouders. KipKep werkt hard aan de uitbreiding van haar assortiment en is voortdurend op zoek naar nieuwe functionele producten van hoge kwaliteit, die het leven van ouder en kind makkelijk maken. Op dit moment zit er in het assortiment van KipKep onder meer verschoonmatjes, luieretuitjes, warmtekussens en hydrofiele luiers. Bekijk hier KipKep hydrofiele luiers.
  • Briljant: Briljant heeft een uitgebreid assortiment aan hydrofiele producten. Zo bestaat de collectie van Briljant onder meer uit monddoekjes, washandjes, luiers, swaddles, zomerlakens en slaapzakjes. De hydrofiele producten van Briljant zijn verkrijgbaar in effen kleuren, maar ook in leuke dessins, zoals: bloemetjes, kroontjes en sterretjes. Het hydrofiel van Briljant bestaat uit 100% katoen en is heel absorberend. Bekijk hier Briljant hydrofiele luiers.
  • Childwood: Childwood is een mooi merk dat diverse artikelen levert om een complete babykamer of kinderkamer in te richten. Denk aan trendy commodes, matrassen, maar ook beddengoed en hydrofiele luiers. Daarnaast heeft Childwood ook veiligheidsproducten in haar assortiment, waaronder stevige deur- en traphekjes. Childwood staat voor een perfecte combinatie van vorm, functie en eerlijke materialen. Bekijk hier Childwood hydrofiele luiers.
  • Mum2Mum: Mum2Mum heeft het als doel gesteld het leven van ouders gemakkelijker te maken met speciale slabbetjes, spuugdoekjes, hydrofiele luiers en nog veel meer. Mum2Mum werd in 2004 opgericht door de 2 moeders Jo Bond en Jo Keall, die elkaar ontmoetten tijdens hun zwangerschapsles. Mum2Mum verhopen kwaliteitsproducten voor je baby. De hydrofiele luiers en hydrofiele gezichtsdoekjes van Mum2Mum zijn handig voor onderweg, tijdens het badderen of het eten. Bekijk hier Mum2Mum hydrofiele luiers.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je hydrofiele luiers of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken hydrofiele luiers.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email