Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

20 jarige man is 4 maanden zwanger

Hayden Cross uit Groot-Brittannië werd 20 jaar geleden geboren als vrouw. Nu zit hij volop in zijn transitie naar man, maar toch koos ervoor om dit proces even stil te zetten. De jongeman is namelijk 4 maanden zwanger.

Volgens Hayden voelt het raar omdat zijn lichaam in de overgang zit, het gaat eigenlijk tegen alles in zijn lijf aan de gang is, maar hij had geen andere keuze. De jongen is in september zwanger geraakt door een anonieme spermadonor die hij via Facebook heeft gevonden vertelde hij aan The Sun. De donor kwam naar zijn huis en gaf een potje sperma, verder wilde de man niets weten, ook vertelde hij zijn naam niet.

Kinderwens
Hayden wilde heel graag vader worden, maar het invriezen van zijn eicellen zou zo’n 4.600 euro kosten en dit kon de werkloze man niet betalen. Zijn kinderwens was groter dan zijn transitie en daarom besloot hij het proces tijdelijk te stoppen, zodat hij op de natuurlijke manier zwanger kon raken. Na zijn zwangerschap zal Hayden zijn borsten en eierstokken laten verwijderen.

Bron: Metro 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email