Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

8 jarig meisje helpt moeder bij bevalling

8jaarJazmine McEnaney, een meisje van 8 jaar oud uit Florida heeft haar moeder geholpen met de geboorte van haar broertje, toen haar bevalling zich thuis plotseling heel snel aandiende.

Moeder Krystle was in de badkamer en was zich aan het klaarmaken voor haar werk toen haar vliezen braken. Ze riep haar dochter en vroeg haar 911 te bellen. Jazmine McEnaney belde voor hulp om 19:02 en zei tegen de 911 operator, “Mijn moeder is zwanger en haar vliezen braken zojuist, ze heeft heel veel pijn.” Krystle was panisch om dat moment, de bevalling ging zo snel. “Zelfs als ik op dat moment iemand had gebeld om te komen helpen, dan waren ze nog niet op tijd geweest. Het ging allemaal zo snel!” Haar baby kwam 2 weken te vroeg.

De 911 operator heeft Jazmine begeleid in hoe zij haar moeder kon helpen bij de bevalling. Nog geen 13 minuten dat zij 911 beldde en voordat de hulprtroepen er waren, werd baby Joseph geboren. De 911 operator vroeg Jazmine, “Is je moeder aan het persen of nog aan het puffen?”
“Ehm, mama ben je aan het persen of aan het puffen?” vroeg Jazmine. Vanaf de achtergrond gilde Krystle “Ja! Ja!”

Krystle hield de telefoon vast terwijl Jazmine hielp om Joseph geboren te laten worden. Krystle zei haar dat zij het hoofdje van de baby vast moest houden. “Ze bleef ontzettend kalm toen het nodig was, terwijl ik hysterisch was. Ze heeft het heel goed gedaan, ik ben ontzettend trots op haar!”

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email