Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Instagram account voor herkenbaar en grappig klein leed van ouders

Je kind rollend en luid gillend over de vloer van een supermarkt, als je uit je bed stapt sta midden in een legoblokje en als je even niet oplet de hele Nutella pot die is uitgelikt door je kinderen en zichzelf hebben ingesmeerd met de helft van de inhoud.

Klinkt dit bekend? Het kleine leed dat ouders meemaken is heel goed en grappig in beeld gebracht op het Instagram-account Average Parent Problems. Het onderschrift: ‘Voor hen die op zaterdag uit willen slapen maar een kind hebben’. Op het account vind je de foto’s voor ouders vast erg herkenbaar.

Blogger Ilana Wiles is de oprichter van het Instagramaccount Average Parent Problems. Omdat ouders vooral foto’s van hele slechte of hele mooie momenten op sociale media plaatsen, had ze behoefte aan foto’s van situaties die hier meer tussenin vallen. “De ouders waar ik voor post, hebben teveel speelgoed en te weinig ruimte, geven hun kinderen vaker snacks dan ze zouden toegeven en hebben een goede dag als hun kinderen op tijd op school zijn” geeft Wiles aan.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email