Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Professor troost huilende baby van student tijdens college

Professor Sydney Engelberg is al 45 jaar een hard werkende docent aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Engelberg is van mening dat geen enkele moeder moet kiezen tussen het verzorgen van een kind of het verkrijgen van een educatie en daarom staat hij zijn studenten toe om hun kinderen naar de collegezaal mee te nemen.

“Hoe hij het concept van educatie ziet is dat het niet enkel het leren is van droge feiten, maar ook het leren van wat waarden inhouden” schrijft Sarit Fishbaine, de trotse dochter van de docent.

Tijdens een college over organisatiekunde van de professor begon een kind van een moeder te huilen. Op dat moment wilde de moeder, die zich nogal geneerde, opstaan en proberen snel de collegezaal te verlaten. De professor pakte echter het kind op de arm. De hartverwarmende man, die zelf vader is van vier en opa van vijf, kalmeerde de baby terwijl hij doorging met het college.

Een van de studenten legde dit mooie moment vast op de camera en plaatste het online ter inspiratie. “Dit is een docent die echt geeft om de educatie van zijn studenten. ” schreef iemand hierbij als commentaar.

docent

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email