Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Moeder baby geeft oordopjes in vliegtuig om begrip te vragen voor overlast

Een lange reis in het vliegtuig met een pasgeboren baby: het is vrij stressvol voor ouders. Het leidt namelijk vaak al snel tot ergernissen bij medepassagiers. Ook al kan je er als ouder weinig aan doen als je kleintje een keer op een brullen zet. Er is een manier om het leed voor iedereen wat te verzachten.

Tijdens een vlucht van Brussel naar Miami heeft een moeder van een baby van 1,5 maand medepassagiers op een leuke wijze verrast met een goodiebag. In de goodiebag zaten oordopjes, snoep en een klein briefje waarin de moeder zich op voorhand alvast excuseert voor haar kleine prinsesje met haar ‘liefdevolle stem’.

Een van de passagiers van de vlucht, kregen zo’n goodiebag op hun stoel en waren blij verrast. Omdat ze het zo’n ludieke actie vonden, deelden ze er een foto van via social media.  De moeder werd hartelijk bedankt. En uiteindelijk was de baby overigens de hele vlucht muisstil.

Vertaling van het briefje:

Hallo vreemdeling,

Mijn naam is Elsa. Op 23 mei word ik 2 maanden oud en dit is mijn eerste vlucht. Ik zal proberen mij te gedragen als de prinses waar ik naar vernoemd ben (Disneyfilm Frozen). Maar ik wil me toch ook graag op voorhand excuseren, mocht ik me toch laten gaan. Mijn mama en papa hebben voor jou een goodiebag gemaakt, voor het geval dat je mijn liefdevolle stem niet zo fijn vindt. Een goede reis.”

vliegtuig

 

 

 

 

 

 

 

2424

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email