Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van kastbeveiliging?

Een veilige leefomgeving voor je kind

Wanneer je kind eenmaal begint te lopen, kan het overal komen in je huis. En ook al zou je dat willen als ouder: het is onmogelijk je kind niet 24 uur per dag in de gaten houden. En een ongeluk zit zodoende in een klein hoekje. Om ervoor te zorgen dat de leefomgeving van je kind een veilige is, is het belangrijk om je kast(lades) te beveiligen.

Dit, zodat alle middelen en producten die gevaarlijk kunnen zijn voor je kind (bv. scherpe messen, gereedschap, plastic zakken en medicijnen) buiten het bereik van je kinderen gehouden worden.

Bekende merken kastbeveiliging

Wil je weten welke merken deur- en raambeveiliging er zijn om kindveiligheid in je huis te garanderen en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Jippie’s: Jippie’s verkoopt diverse artikelen om kindveiligheid in en rondom je huis te garanderen en doet dit al ruim 35 jaar. Jippie’s heeft onder meer een uitgebreide collectie beveiligingen voor kastdeurtjes en kastlades die ervoor zorgen dat kinderen niet bij de inhoud ervan kunnen. Veiligheidsproducten van Jippie’s zijn van hoge kwaliteit goed betaalbaar. Bekijk hier Jippie’s kastbeveiliging.
  • Safety 1st: Safety 1st biedt ouders hoogwaardige oplossingen om de veiligheid van je kinderen te verzekeren zowel binnenshuis als buitenshuis. Ook kastbeveiligingsproducten zijn onderdeel van het assortiment van Safety 1st. Bekijk hier Safety 1st kastbeveiliging.
  • Béaba: Béaba biedt ouders al meerdere jaren innovatieve producten voor ouders en baby’s. Producten in Béaba’s assortiment zijn onder meer verzorgingsproducten. Hiernaast biedt Béaba ook veiligheidsproducten aan die je kind beschermen van de belangrijkste gevaren in en rondom het huis. Bekijk hier Béaba kastbeveiliging.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je kastbeveiliging of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken kastbeveiliging.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email