Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van een badstandaard?

Gebruik van een badstandaard

Het badje van je baby wordt vaak in een badstandaard worden geplaatst. De badstandaard klem je ofwel op je ligbad, ofwel zet je deze gewoon neer op je badkamervloer. Dit is afhankelijk van het model badstandaard dat je aanschaft.

Kooptips voor een badstandaard

Om ervoor te zorgen dat je een goede badstandaard gebruikt voor je kind zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet bij de aanschaf hiervan:

  • Ga na of een badstandaard een dwarsbalk heeft of ander stoppen, om te voorkomen dat het badje niet van de standaard af zou schuiven.
  • Wanneer je de badstandaard kunt inklappen, is het belangrijk dat deze een goede borging heeft, om te voorkomen dat de standaard plotseling zou kunnen inklappen.
  • Een badstandaard die je op een ligbad plaatst, moet goed op het ligbad passen. 
  • Om te voorkomen dat je baby wegglipt in het badje, kun je ervoor kiezen om een antislipmat of antislipstickers te plakken op de bodem.

Bekende merken badstandaard

Wil je weten welke merken badstandaarden er zijn en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Bébé-jou: Bébé-jou is is in 1949 opgericht en produceert sindsdien met veel zorg een uitgebreide collectie aan bad- en verzorgingsproducten voor de dagelijkse verzorging van je baby. Ook badstandaarden zijn hier onderdeel van. Bij de ontwikkeling van haar producten staan voor Bébé-jou kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor zowel ouder als kind voorop. Bébé-jou wil zo de dagelijkse verzorging makkelijker maken, zodat er nog meer genoten kan worden van deze bijzondere tijd. Of het nu gaat om het dagelijks badje of het verschonen van luiers, met de producten van Bébé-jou geniet je samen nog meer. Bekijk hier Bébé-jou badstandaarden. Ook de babybadjes van Bébé-jou staan hierbij getoond.
  • Geuther: Al ruim 100 jaar staat Geuther bekend om haar kwalitatief hoogwaardige babyproducten. Naast boxen, kinderstoelen en wiegjes biedt Geuther een uitgebreid assortiment aan producten voor de verzorging van je kindje waaronder babybadjes en badstandaarden. Geuther streeft ernaar gezien te worden als een merk voor ouders die hoge eisen stellen aan de veiligheid van hun kind. Bekijk hier Geuther badstandaarden. Ook de babybadjes van Geuther staan hierbij getoond.
  • Béaba: Het merk Béaba is opgericht in 1989 en ontwikkelt sindsdien gebruiksvriendelijke, innovatieve, hoogwaardige en tegelijkertijd trendy en stijlvolle producten. Béaba mag zich expert noemen op het gebied vernieuwende concepten in onder meer kinderservies en drinkbekers voor kinderen, maar laat ook verrassende designs, ergonomische vormen en vrolijke of zachte kleuren zien in haar assortiment aan verzorgingsproducten. Babybadjes en badstandaarden zijn hier onderdeel van. Belangrijkste doel van Béaba is ouders enthousiast te maken over hun producten en voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Bekijk hier Béaba badstandaarden. Ook de babybadjes van Béaba staan hierbij getoond.
  • Rotho TOP: Al meer dan 10 jaar vervaardigt Rotho hoogwaardige en innovatieve producten voor ouders en baby’s. Het assortiment omvat onder meer een lijn in bad- en verzorgingsproducten, beddengoed, zindelijkheidsproducten en speelgoed. De babybadjes van Rotho TOP zijn verkrijgbaar is verschillende vrolijke kleuren en goed betaalbaar. De badstandaarden van Rotho TOP voldoen aan de veiligheidseisen. Bekijk hier Rotho TOP badstandaarden. Ook de babybadjes van Rotho TOP staan hierbij getoond.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je badstandaard of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken badstandaarden. En bekijk hier alle merken babybadjes, voor zover ze niet bij de badstandaarden worden getoond.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email