Nieuwsbrief

Evenementen

  Geen evenementen

5 kraamcadeautjes die leuk en altijd handig zijn

Is je vriendin, (schoon)zus, collega of een andere bekende pas bevallen en ga je op kraamvisite dan neem je vast een leuk cadeautje mee voor de baby. Geeft je kleertjes? Of hebben de kersverse ouders deze al genoeg? Of een knuffel? Het kan erg lastig zijn om iets te kopen dat in de smaak valt bij de ouders, vooral als je de ouders wat minder goed kent of ze al veel spullen hebben van een oudere broer of zus.

Wij hebben een selectie gemaakt van kraamcadeautjes die altijd handig en bruikbaar zijn, maar tevens erg leuk om te krijgen.

 1. Opbergdoos van 3 Sprouts
  opbergdoos-3-sprouts
  Omdat je met een baby altijd veel spullen hebt, kun je wel wat opbergruimte gebruiken. Deze manden zijn niet alleen functioneel maar zien er ook erg leuk uit. Je kunt er van alles in doen, speelgoed, luiers, verzorgingsproducten, kleertjes, boekjes etcetera. Ze zijn er met verschillende afbeeldingen van dieren erop. Bekijk de opbergdozen van 3 Sprouts hier.
 2. Een mooie badcape
  badcape
  Hier kunnen de ouders er altijd wel een aantal van gebruiken voor de baby. Wikkel je kindje na het badderen bijvoorbeeld in deze Nanami badcape, zo blijft je kindje lekker warm! De cape is van badstof, dat absorbeert goed en is zacht voor de babyhuid. De badcape heeft een handig ophanghaakje en een bedrukte bies met mooi berkenmotief.
 3. Cadeaubonnen
  hema
  De HEMA cadeaubon zal altijd in de smaak vallen. Iedere moeder (of vader) koopt wel iets voor haar baby bij de HEMA, al zijn haar het maar rompertjes. Deze blijven niet alleen mooi, ze rekken ook voldoende, zodat ze gemakkelijk aan en uit gaan. Fijn voor je baby!
 4. Rompertjes
  romper
  Een baby draagt iedere dag een romper tot dat het kind zindelijk is, dus deze zullen altijd van pas komen. Kies voor een rompertje zonder mouwen of met korte mouw. Rompers met lange mouw zijn namelijk erg irritant als je daar weer een lange mouw overheen wilt aandoen. Deze is van CarlijnQ. Kies niet voor de kleinste maatjes (50 – 62), grote kans dat de mama er daar al genoeg van op voorraad heeft.
 5. Geld
  geld
  Vraag of er al een spaarrekening is geopend voor de baby en maak dan een bedrag over of geef het in een envelop met een lief kaartje erbij.

 

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email