Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Instagram account voor herkenbaar en grappig klein leed van ouders

Je kind rollend en luid gillend over de vloer van een supermarkt, als je uit je bed stapt sta midden in een legoblokje en als je even niet oplet de hele Nutella pot die is uitgelikt door je kinderen en zichzelf hebben ingesmeerd met de helft van de inhoud.

Klinkt dit bekend? Het kleine leed dat ouders meemaken is heel goed en grappig in beeld gebracht op het Instagram-account Average Parent Problems. Het onderschrift: ‘Voor hen die op zaterdag uit willen slapen maar een kind hebben’. Op het account vind je de foto’s voor ouders vast erg herkenbaar.

Blogger Ilana Wiles is de oprichter van het Instagramaccount Average Parent Problems. Omdat ouders vooral foto’s van hele slechte of hele mooie momenten op sociale media plaatsen, had ze behoefte aan foto’s van situaties die hier meer tussenin vallen. “De ouders waar ik voor post, hebben teveel speelgoed en te weinig ruimte, geven hun kinderen vaker snacks dan ze zouden toegeven en hebben een goede dag als hun kinderen op tijd op school zijn” geeft Wiles aan.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email