Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Nu in Nederland: complete work-out met je baby op je buik

Vanaf heden kun je ook in Nederland zogenaamd Kangatraining volgen: een complete work-out met je baby in de drager op je buik. 

Kangatraining is ontwikkeld in Oostenrijk. Dankzij de Kangatraining hoeft een moeder geen oppas meer te regelen om te sporten, maar neemt haar kleintje gewoon mee op de buik tijdens het sporten. Eline Schermer start per heden met de Kangatraining in Dordrecht en Rotterdam. Dit is vooralsnog de enige plek waar Kangatraining gegeven zal worden.

“Moeders worden weer fit, terwijl hun baby heerlijk in de buikdrager zit”, zegt Eline. “Het leukste is, dat de meeste baby’s heerlijk in slaap vallen door de het heen en weer bewegen van hun moeder. Hierdoor zijn de moeders ontspannen en kunnen zich echt richten op de training.” Voor moeders die geen buikdrager hebben, zijn er verschillende dragers gratis te gebruiken tijdens de les.

Je kunt starten met het doen van en Kangatraining als je hiervoor groen licht hebt gekregen van je verloskundige of arts.

Als je meer wilt weten over de Kangatraining of een proefles wilt volgen, kijk dan even op de site: http://kangatraining-drechtsteden.nl/ Lessen starten vanaf de week van 15 juni.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email