Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Ouders Natuurlijk Beurs

Natuurlijk bevallen beursZaterdag 25 mei 2013 wordt er opnieuw een Ouders Natuurlijk Beurs georganiseerd.

Deze beurs, die plaatsvindt in Doorwerth, is voor (aanstaande) gezinnen en hun kinderen die interesse hebben in of affiniteit hebben met natuurlijk en bewust leven. Trefwoorden zijn: natuurlijk, samen, biologisch en duurzaam. Op de beurs zijn er talloze stands waar je lekker kunt shoppen en diverse zalen met lezingen en workshops om je te laten informeren en inspireren.

De Ouders Natuurlijk Beurs haalt inspiratie uit het ‘natuurlijk ouderschap’, of ‘attachment parenting’. Dit is een manier van denken en doen met betrekking tot het ouderschap waarbij de woorden nabijheid, inspelen op signalen en behoeften van kinderen, dragen, hechting en borstvoeding centraal staan.

Vanaf januari 2013 t/m zaterdag 18 mei 2013 kun je je kaarten online bestellen via www.natuurlijkouderschap.org.
Kaarten zijn natuurlijk ook beschikbaar aan de kassa op de dag zelf.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email