Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van een badthermometer?

Gebruik van een badthermometer

Je kind zal zich het fijnst voelen bij een watertemperatuur gelijk aan zijn eigen lichaamstemperatuur, dus ongeveer 37 graden Celsius. Onder de 36 graden Celsius treedt er onderkoelingsgevaar op, terwijl boven de 38 graden Celsius de kans toeneemt op verbranding. Bij het vullen van het bad moet je altijd de watertemperatuur controleren om onderkoeling of brandwonden bij je baby te voorkomen, voordat je je kindje in bad doet. Dit kun je doen met een badthermometer. Ook als je een badthermometer gebruikt om de temperatuur van het badwater te controleren, moet je toch ook nog even voor de zekerheid de temperatuur checken met je hand of elleboog.

Kooptips voor een badthermometer

Om ervoor te zorgen dat je een goede badthermometer gebruikt voor je kind zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet bij de aanschaf hiervan:

Er bestaan twee soorten badthermometers, namelijk een glazen badthermometer en een kleur badthermometer.

  • Een glazen badthermometer heeft als voordeel dat het een schaalverdeling heeft waarmee je de temperatuur van het badwater heel nauwkeurig kunt aflezen. Laat de glazen badthermometer zolang in het badwater als op de gebruiksaanwijzing vermeld staat dat nodig is. Wanneer er niets vermeld staat in de gebruiksaanwijzing dan zou je minimaal 1 minuut moeten aanhouden, voordat je de werkelijke temperatuur van het badwater kunt aflezen.
  • Een kleur badthermometer geeft met een kleur aan wat de temperatuur van het badwater is. Deze kun je beter niet kopen. Het gevaar van een dergelijke badthermometer is namelijk een zogenaamd ‘goede’ kleur een ruime marge kan inhouden, die het risico doet ontstaan dat je buiten de veilige temperatuur marge komt van 36 tot 38 graden Celsius.

Bekende merken badthermometer

Wil je weten welke merken badthermometers er zijn en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Béaba: Het merk Béaba is opgericht in 1989 en ontwikkelt sindsdien gebruiksvriendelijke, innovatieve, hoogwaardige en tegelijkertijd trendy en stijlvolle producten. Béaba mag zich expert noemen op het gebied vernieuwende concepten in onder meer kinderservies en drinkbekers voor kinderen, maar laat ook verrassende designs, ergonomische vormen en vrolijke of zachte kleuren zien in haar assortiment. Ook badthermometers zijn onderdeel van het assortiment van Béaba. Belangrijkste doel van Béaba is ouders enthousiast te maken over hun producten en voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Bekijk hier Béaba badthermometers.
  • Bébé-jou: Bébé-jou is is in 1949 opgericht en produceert sindsdien met veel zorg een uitgebreide collectie aan bad- en verzorgingsproducten voor de dagelijkse verzorging van je baby. Ook badthermometers zijn hier onderdeel van. Bij de ontwikkeling van haar producten staan voor Bébé-jou kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor zowel ouder als kind voorop. Bébé-jou wil zo de dagelijkse verzorging makkelijker maken, zodat er nog meer genoten kan worden van deze bijzondere tijd. Of het nu gaat om het dagelijks badje of het verschonen van luiers, met de producten van Bébé-jou geniet je samen nog meer. Bekijk hier Bébe-jou badthermometers.
  • Rotho TOP: Al meer dan 10 jaar vervaardigt Rotho hoogwaardige en innovatieve producten voor ouders en baby’s. Het assortiment omvat onder meer een lijn in bad- en verzorgingsproducten, beddengoed, zindelijkheidsproducten en speelgoed. De babybadjes van Rotho TOP zijn verkrijgbaar is verschillende vrolijke kleuren en goed betaalbaar. Ook badthermometers zijn onderdeel van het assortiment van Rotho TOP. Bekijk hier Rotho TOP badthermometers.
  • Childhome: Childhome staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige babyproducten. Naast boxen, kinderstoelen en wiegjes biedt Childhome een uitgebreid assortiment aan producten voor de verzorging van je kindje waaronder badthermometers. Geuther streeft ernaar gezien te worden als een merk voor ouders die hoge eisen stellen aan de veiligheid van hun kind. Bekijk hier Childhome badthermometers.
  • Jippie’s: Jippie’s is expert op het gebied van diverse artikelen om kindveiligheid en kindervriendelijkheid in en rondom je huis te garanderen. Jippie’s bestaat al ruim 35 jaar. Veiligheidsartikelen van Jippie’s collectie zijn van hoge kwaliteit en praktisch in het dagelijkse gebruik. Het assortiment van Jippie’s bevat naast trapbeveiliging en keukenbescherming, ook badthermometers . De kwalitatief hoogwaardige badthermometers van Jippie’s zijn op verschillende plekken (online) aan te schaffen. Bekijk hier Jippie’s badthermometers.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je badthermometer of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken badthermometers.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email