Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

De week van de Opvoeding

De Week van de Opvoeding bestaat inmiddels 5 jaar. Ouders, (mede)opvoeders en kinderen kunnen elkaar tijdens dit event ontmoeten en ervaringen uitwisselen over opvoeden en opgroeien. 

De Week van de Opvoeding draait om ontmoetingen en onderlinge uitwisselingen met een positieve benadering voorop.

Het motto dit jaar is ‘Geef me de vijf!’ Hieraan zijn onderwerpen bijvoorbeeld gerelateerd als sportplezier, samenwerken en verdraagzaamheid en het geluk van Nederlandse kinderen omdat ouders in Nederland -blijkt ook uit internationaal onderzoek- het heel goed doen.

Je kunt meedoen aan de Week van de Opvoeding door zelf een activiteit te organiseren: ouders, kinderen of jongeren. Maar ook professionals of vrijwilligers die werkzaam zijn op scholen, in de kinderopvang, bij peuterspeelzalen, Centra voor Jeugd en Gezin, bibliotheken, sport-, cultuur- of welzijnsverenigingen, buurthuizen, speeltuinen, jeugdzorginstellingen, gemeenten, enzovoort.

Er is van alles mogelijk, zo lang het maar gaat over de dagelijkse opvoeding en de vragen die daarbij horen. Wanneer je een activiteit organiseert, kunt je deze plaatsen op de website van de Week van de Opvoeding. Hier vind je ook veel inspiratie.

Wanneer: van 5 tot 11 oktober 2015

Waar: Overal waar ook maar iets georganiseerd wordt door jou of anderen

Meer informatie: http://www.weekvandeopvoeding.nl/wvo.net?id=WVO_HOME

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email