Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Hoe je tijdens je zwangerschap andere vrouwen kunt helpen moeder te worden

MoedersvoormoedersBen je in gelukkige verwachting? Denk er dan eens over na om stellen te helpen die te maken hebben met verminderde vruchtbaarheid. Tegenwoordig krijgt maar liefst één op de zes paren te maken met verminderde vruchtbaarheid. Jij kunt voor hen de kans op een zwangerschap doen toenemen.

Hoe? Door je zodra je weet dat je zwanger bent aan te melden bij Moeders voor moeders. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het HCG hormoon gehaald, wat wordt verwerkt tot een geneesmiddel voor vruchtbaarheidsbehandelingen voor vrouwen die lastig zwanger kunnen worden. Moeders voor Moeders is onderdeel van het farmaceutische bedrijf MSD. Deelnemen doe je vanaf de 6de tot en met de 16e week van je zwangerschap, omdat je urine juist in deze periode grote hoeveelheden HCG bevat.

Staat deze gedachte je aan en wil je meedoen of hier meer over weten? Voor meer informatie en het aanmeldformulier verwijzen wij je graag naar de webiste  www.moedersvoormoeders.nl of het gratis telefoonnummer 0800-0228070. Na je aanmelding plant één van de informatrices een afspraak bij jouw thuis om je te vertellen hoe alles precies in zijn werk gaat en om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email