Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Hoe je tijdens je zwangerschap andere vrouwen kunt helpen moeder te worden

MoedersvoormoedersBen je in gelukkige verwachting? Denk er dan eens over na om stellen te helpen die te maken hebben met verminderde vruchtbaarheid. Tegenwoordig krijgt maar liefst één op de zes paren te maken met verminderde vruchtbaarheid. Jij kunt voor hen de kans op een zwangerschap doen toenemen.

Hoe? Door je zodra je weet dat je zwanger bent aan te melden bij Moeders voor moeders. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het HCG hormoon gehaald, wat wordt verwerkt tot een geneesmiddel voor vruchtbaarheidsbehandelingen voor vrouwen die lastig zwanger kunnen worden. Moeders voor Moeders is onderdeel van het farmaceutische bedrijf MSD. Deelnemen doe je vanaf de 6de tot en met de 16e week van je zwangerschap, omdat je urine juist in deze periode grote hoeveelheden HCG bevat.

Staat deze gedachte je aan en wil je meedoen of hier meer over weten? Voor meer informatie en het aanmeldformulier verwijzen wij je graag naar de webiste  www.moedersvoormoeders.nl of het gratis telefoonnummer 0800-0228070. Na je aanmelding plant één van de informatrices een afspraak bij jouw thuis om je te vertellen hoe alles precies in zijn werk gaat en om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email