Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Huilende baby beter ’s nachts laten liggen

huilende babyVolgens onderzoekers van de Temple University in Philadelphia is het beter je baby te laten uithuilen wanneer deze ’s nachts begint te huilen, in plaats van dat je als ouder eruit gaat om je baby te troosten.

Deze conclusie trokken zij na onderzoek van het slaapritme van circa 1200 baby’s. Ouders worden geadviseerd hun baby op een vaste tijd naar bed te brengen en ze zo te leren om zelf in slaap te vallen. Wanneer ouders leren de drang om altijd te reageren op de baby die wakker wordt te weerstaan  leren baby’s zichzelf te troosten en weer in slaap te vallen. Volgens de onderzoekers is dit een belangrijke voorwaarde dat een baby een goed slaapritme krijgt.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email