Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wetsvoorstel modernisering verlof en arbeidstijden uitgesteld

tweede kamerHet wetsvoorstel ‘Modernisering regelingen voor verlof en arbeidstijden’ is uitgesteld en zal naar alle waarschijnlijkheid pas op 1 juli 2014 in werking treden. Het voorstel heeft als doel dat werkgevers en werknemers flexibelere afspraken met hun werknemers kunnen maken over werk en privé-tijd.

Het wetsvoorstel moet ervoor zorgen dat de wettelijke afspraken beter aansluiten bij de behoeften van werknemers op de werkvloer. Specifiek voor moeders wordt in de wet geregeld dat indien het kind na de bevalling in het ziekenhuis wordt opgenomen, het bevallingsverlof wordt verlengd.

Het uitstel van het wetsvoorstel is op verzoek van minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en heeft als achtergrond dat hij graag extra maatregelen wil nemen om arbeid en zorg nog beter te combineren, onder meer met wettelijke afspraken over vaderverlof en mogelijkheden voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email