Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van hoek- en randbescherming?

Een veilige leefomgeving voor je kind

Spelende kinderen kunnen nu eenmaal struikelen. Om letsel te voorkomen bij een lelijke valpartij is het handig om hoekbeschermers en randbeschermers aan te schaffen. Hoek- en randbescherming is niet alleen onmisbaar op scholen, de kinderopvang en binnen speeltuinen, juist en vooral ook thuis.

De zachte rand- en hoekbeschermer voorkomt dat je kind zich pijn doet aan scherpe randen en hoeken van bijvoorbeeld tafels, open haard randen of vensterbanken

Bekende merken hoek- en randbescherming

Wil je weten welke merken hoek- en randbescherming er zijn om kindveiligheid in je huis te garanderen en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

  • Jippie’s: Jippie’s is ervan overtuigd dat je huis een veilige haven moet zijn voor je kinderen en biedt diverse veiligheidsartikelen om ongelukken te voorkomen, waaronder beveiliging voor stopcontacten, hoekbeschermers, randbeschermers, deurstoppers, deurklemmen, traphekjes en badmatjes. Veiligheidsproducten van Jippie’s zijn van hoge kwaliteit goed betaalbaar. Bekijk hier Jippie’s hoek- en randbescherming.
  • Childhome: Childhome levert naast verschillende artikelen ter inrichting van je baby- of kinderkamer , ook diverse veiligheidsproducten waaronder kastbeveiliging en hoek- en randbeschermers. Bekijk hier Childhome hoek- en randbescherming.
  • Safety 1st: Safety 1st heeft een ruim assortiment aan innovatieve oplossingen om de veiligheid van je kinderen te garanderen binnens- en buitenshuis. Ook hoek- en randbeschermers zijn onderdeel van het assortiment van Safety 1st die ervoor zorgen dat kinderen zich niet lelijk bezeren tegen scherpen hoeken bij een eventuele val. Bekijk hier Saftey 1st hoek- en randbescherming.
  • Alecto: Alecto is leverancier van diverse veiligheidsaccessoires die het leven van ouders en hun kinderen praktischer, comfortabeler en veiliger maken voor een betaalbare prijs. Alecto biedt onder meer kastbeveiliging en hoek- en randbeschermers voor in je huis. Bekijk hier Alecto hoek- en randbescherming.
  • Chicco: Chicco streeft al meerdere jaren ernaar om de kindveiligheid in en rondom je huis te garanderen van haar klanten. Chicco heeft onder meer een uitgebreide collectie veiligheidsproducten die je kind beschermen van de belangrijkste gevaren in en rondom het huis. Bekijk hier Chicco hoek- en randbescherming.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je hoek- en randbescherming of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken hoek- en randbescherming.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email