Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week van de Opvoeding

week van de opvoedingVan 7 tot 13 oktober 2013 wordt voor de derde keer de Week van de Opvoeding georganiseerd. Centraal in deze week staat een positieve ontmoeting tussen ouders, opvoeders en kinderen om ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien. Het thema dit jaar is ‘Word spelenderwijs!’.

In de Week van de Opvoeding kunnen ouders, opvoeders en kinderen, maar ook professionals of vrijwilligers werkzaam op scholen, in de kinderopvang, bibliotheken etc het intiatief nemen om iets te organiseren. Qua organisatie is alles mogelijk, zolang het thema de dagelijkse opvoeding en gerelateerde vragen maar aan de orde komen.

Als je het leuk zou vinden om te participeren in de Week van de Opvoeding, kun je een activiteit vanaf het voorjaar van 2013 zelf plaatsen op de website van dit evenement http://www.weekvandeopvoeding.nl/. op de website vind je ook veel leuke ideeën voor mogelijke activiteiten, zoals een voorleeswedstrijd, een opvoedspel of een lezing over positief opvoeden.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email