Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

De beste manier om eczeem bij kinderen te behandelen

Voor de circa 10% van de Amerikaanse kinderen die gediagnosticeerd zijn met eczeem, is een plaatselijke huidbehandeling huidbehandeling de beste manier om deze chronische conditie te behandelen. Dit toont een nieuw wetenschappelijk rapport aan van de Amerikaanse Academie van Pediatrie. Hoewel veel ouders angst hebben voor de behandeling van hun kinderen met echte steroïde crèmes, melden de wetenschappers dat deze veilig zijn en de meest effectieve manier om de last die kinderen ervaren door eczeem die lijden te verlichten.

Het behandelen van eczeem is van belang vanwege de enorme impact die het heeft op de kwaliteit van leven van kinderen en hun families. Het onder controle houden van de aandoening kan door te kijken naar een combinatie van de frequentie van het baden te beperken, voorgeschreven medicijnen, en cremes die steroïden bevatten. Het baden van je kind blijkt net zo goed van invloed te zijn op de eczeem ontwikkeling. De Amerikaanse Academie van Pediatrie adviseert kinderen drie keer per week of minder in bad te doen, maar een studie uitgevoerd door markt-onderzoeksbureau Mintel Groep toonde aan dat huishoudens gemeld eerder in de buurt van vijf keer per week komen. Teveel dus.

Verschillende studies hebben gemeld dat eczeem diagnoses bij kinderen de afgelopen jaren is gestegen, waarbij 65-95 procent van de eczeem gevallen gediagnosticeerd worden bij kinderen met de leeftijd van 1 tot 5 jaar oud.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email