Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Jonge ouders nemen toe in gewicht

weegschaalHoewel je zou verwachten dat kersverse ouders door alle veranderingen en daarmee gepaard gaande spanningen in de eerste weken na de bevalling kilo’s krijtraken. Het tegendeel blijkt echter waar: zij komen juist aan in gewicht.

Achtergrond is dat ouders tussen de 25 en 34 jaar te weinig bewegen en onvoldoende gezond eten. Dit blijkt uit gegevens van de Belgische Christelijke Mutualiteit (CM). Het overgewicht zou vaak te gerelateerd zijn aan de combinatie van een baan met jonge kinderen, wat een gezonde levensstijl in de weg staat. De ouders klagen over een gebrek aan lichaamsbeweging, ook cijferen zij hun eigen gezondheid weg om meer tijd en energie te steken in hun kinderen.

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email